Over Agnes Brinkhof
De rode draad in mijn werk is mijn liefde voor het vergroten en verdiepen van eigenheid en professionaliteit. Zowel bij mensen individueel als in organisaties.

In 2000 startte ik mijn eigen bedrijf als coach, trainer en adviseur. Ik werk graag zelfstandig en in samenwerking met andere adviesbureau’s:

  • Als senior coach ben ik partner bij Groen en Partners.
  • Als senior coach ben ik werkzaam in het netwerk van CIC company.
  • Als opleider ben ik verbonden aan Vista Nova, school voor loopbaan & leiderschap.

Voor de start van mijn bedrijf woonde ik tijdens een lange sabbatical met mijn gezin 2,5 jaar in het buitenland (Bhutan). Ik had de tijd om stil te staan, te studeren, in een andere cultuur te wonen en incidenteel te trainen en te coachen.

Mijn loopbaan startte ik in 1978  als maatschappelijk werkster. De breedheid en diepte van ervaringen die ik op deed in de 1e lijn hulpverlening, systeemgericht werken in psychiatrie en categoriaal werk met vrouwen en migranten vormen nog steeds een basis voor mijn werk. Tussen 1987 en 1997 leidde ik als projectmanager diverse innovatieve projecten  rond  gender en diversiteit in de hulpverlening en de geestelijke gezondheidszorg. Ook leidde ik een project in voormalig Joegoslavië op het gebied van vluchtelingenproblematiek, oorlogstrauma’s en seksueel geweld, in samenwerking met een aantal landelijke Nederlandse organisaties.  Verder  was ik freelance trainer en adviseur voor enkele landelijke adviesbureau’s.

Mijn opleidingen en jaargangen
Essentie coaching; Phoenix,  Masterclass persoonlijke begeleiding (TA, NLP en systemisch werk), Adviseur innovatieve verandering”, een interne opleiding door adviesbureau De Beuk; korte en langere trainingen over coaching en lichaamsbewustzijn,   Aikido en Qigong.

Naast coach (tot 2014 NOBCO gecertificeerd) en trainer (CRKBO erkenning) heb ik jarenlang gewerkt als erkend psychosociaal therapeut (NVPA).